top of page

Hallo, ik ben Peter

Ik geloof in het creëren van ruimtes die niet alleen functioneel maar ook inspirerend en uitnodigend zijn. Door slim gebruik te maken van natuurlijk licht en schaduwen, ontstaat er een dynamiek die de ruimte tot leven brengt.

11143144_10153271373409570_7480179771877874781_n.jpg

visie

Als ontwerper koester ik een holistische visie waarbij ik een harmonie nastreef tussen verschillende essentiële aspecten van architectuur. Mijn ontwerpfilosofie wordt gekenmerkt door een evenwichtige integratie van esthetiek, ruimtelijkheid, lichtinval en beleving. 

Mijn visie als ontwerper draait om het creëren van architectuur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook functioneel, duurzaam en betekenisvol. Ik ben gepassioneerd door het maken van ruimtes die de zintuigen prikkelen en inspirerend werken.

waarden

Esthetiek

Esthetiek is een fundamenteel aspect van mijn ontwerpen. Ik geloof in het creëren van architectonische schoonheid die zowel tijdloos als inspirerend is. Mijn ontwerpen zijn doordacht en expressief, waarbij ik streef naar een harmonieuze balans tussen vorm, materiaal en detail.
 

Ruimtelijkheid

Ruimtelijkheid is voor mij essentieel in het creëren van leefbare en functionele ruimtes. Ik ben gefascineerd door de manier waarop ruimtes worden ervaren en benut, en ik streef ernaar om een gevoel van openheid, vrijheid en harmonie te creëren in al mijn ontwerpen.

Lichtinval

Natuurlijk licht speelt een cruciale rol in mijn ontwerpen. Ik zie licht als een dynamisch element dat ruimtes transformeert en emoties oproept. Ik maak bewust gebruik van lichtinval en schaduwen om een gevoel van warmte, comfort en levendigheid te creëren in binnenruimtes.

 

Beleving

Het creëren van een gedenkwaardige en betekenisvolle ervaring staat centraal in mijn ontwerpbenadering. Ik wil dat mijn ontwerpen niet alleen functionele ruimtes zijn, maar ook plaatsen van schoonheid, inspiratie en welzijn. Ik streef ernaar om ruimtes te ontwerpen die mensen uitnodigen om te verkennen, te genieten en te genieten van het leven.

troeven

creativiteit

Creatief vermogen om unieke en innovatieve ontwerpen te bedenken die voldoen aan uw behoeften en visie.

detail

Aandacht voor detaillering en verfijning in ontwerp- en uitvoeringsfase.

expertise

Kennis van bouwtechnieken, materialen en regelgeving om praktische en goed uitvoerbare ontwerpen op te leveren.

klantgericht

Actief luisteren naar wensen en eisen om deze te vertalen in een ontwerp die de verwachtingen overtreft.

communicatie

Transparante en heldere communicatie om een vlotte samenwerking te garanderen.

projectbeheersing

Vermogen om projecten effectief te beheren, van concept tot oplevering, waarbij deadlines en budgetten bewaakt worden.

bottom of page